Selecteer een pagina

Mijn naam is Nhatie Phetngam. Na een goede opleiding en jarenlang als massagetherapeut te hebben gewerkt ben ik in 2013 een eigen massagepraktijk gestart in Den Haag, Wateringse Veld.

In mijn praktijk Yim Siam geef ik verschillende massages om pijn in je hoofd, schouders, rug, benen en voeten te verhelpen. De verschillende technieken heb ik jaren geleden geleerd in Thailand bij de Wat Pho Traditional Massage School in Bangkok. Ook heb ik veel geleerd van oudere mensen die al jarenlange ervaring hebben met het geven van massages en ik blijf mijzelf verder ontwikkelen.

Tijdens mijn massages maak ik gebruik van speciale Thaise oliën en Duitse kruidenbalsems, om onder andere de spieren op te warmen en de bloedcirculatie weer op gang te brengen. Daarbij past ook de bekende Duitse Franzbranntwein in mijn behandelingen. Voor aromatherapie gebruik ik hete kruidenstempels. Mijn behandelingen zijn in de eerste plaats probleemoplossend, en minder op pure ontspanning gericht. Ik zoek altijd eerst naar de onderliggende oorzaak van een probleem en start daar de behandeling. Omdat ik alleen werk kan dit alleen op afspraak. Mogelijk kan ik de telefoon niet gelijk opnemen, tijdens een behandeling ben ik tijdelijk minder bereikbaar, maar ik bel zo snel mogelijk terug.

Wil je van je pijn afkomen?